nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, October 22, 2009



PENUTUP..... bagi sesi... tambah berat badan...


jamuan raya... penutup...bagi opis aku.... 30 SYAWAL...(senin ari tu)
happening.....
setiap unit(pusat) ada gerai masing2.... dan juadah yg berbeza2....`
unit... aku... disatukan ngan unit...ICT dan PLAS.... ...
kitarang... sediakan... air, buah, rojak, ABC n aiskrim...
unit2 lain... ada lemang, satay, bubur jagung.... nasi ayam.... bihun sup / soto...
puding, tapai.... kek.... dan ada yg aku dah lupa... hehehe...

seperti biasa.... opis aku every year akan menjemput....

ANAK-ANAK YATIM... dari NUR HIKMAH...

bila nengok... anak2 yg ada sama ngan umur syasya... n orked...
tersentuh hati..... sedih ja rasanya... camna la perasan dorang kan...huhuhhhh...



sebahagian... dari anak2 yatim itu....

dan ni plak... gerai2 yg sempat aku menyenapkan....





gambar2 gerai...n makanan... aku tak berapa nak menyenap...tetiba...malu plak...
so layan jelah.. muka2 mak budak yg gila nak berposing... hehehe...

nila..kekawan geng2 minum... n window shopping...
nota AKU:................. kalu tak der aral .... insyaallah... ada perancangan aku nak wat open house lepas syawal... ok tak???????????????????

2 comments:

wanna said...

ok kak..wanna tak kesah..hahahahaha
yg penting akak jemput wanna..hehehe
jgn marah ek..

tipahvogue said...

wendu plak sama itu kakak dan adik 'bali' tu...ekekeke